Ülkü Bora Ortaokulu

Vizyon: Amacımız; öğrencilerini, bilimsel ve sosyal açıdan ulusumuzun her zaman önde gelen bireyleri olarak yetiştirmek ve herkesçe örnek alınacak bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, bilimsel gelişmeleri hayatına uyarlayabilen, saygılı, hoşgörülü, dürüst, sorumluluk sahibi, insanlarla iyi iletişim kurabilen, çevresi ve kültürüyle uyumlu, ülke menfaatini kendi menfaatinden üstün tutabilen kişiler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:50-15:00
Isınma: Okulumuz merkezi doğalgaz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda futbol,basketbol,voleybol ve okçuluk branşlarında kurslarımız yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz MEB,TUBİTAK vb.kurumların düzenlediği proje, sergi vb. çalışmalara katılım göstermektedir.
Proje Çalışmaları: Okulumuz; MEB ve İstanbul MEM tarafından yürütülen Veli Akademileri, Umudum Öğretmenim, Öğretmeniyle Güzel İstanbul, Fuat Sezgin İzinde, Eğitimde İyi Örnekler, Okçuluk Benim Sporum gibi projeleri yürütmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: -

Telefon - 0216 377 65 55

WEB - https://ulkuboraortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜMÜŞPINAR MAH. ATATÜRK CADDESİ KIZILÇAM SOKAK NO 10 SOĞANLIK/KARTAL/İSTANBUL

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - ATATÜRK CAD. KIZILÇAM SOK. NO:10 SOĞANLIK/KARTAL/İSTANBUL

Ulaşım İETT Hatları: 21U Uğur Mumcu-Kadıköy, 16U Uğur Mumcu-Üsküdar, 17S Uğur Mumcu- Bostancı, KM31 Kartal Metro,134UK Kartal,134YK Kartal Minibüs Hatları: Kadıköy, Kartal, Kartal Esentepe Okulumuz Soğanlık Metro Durağına 700 M uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İstanbul Kartal ilçesine bağlı olan okulumuz ilçe merkezine 4 km uzaklıktadır.